ZAPRASZA
Lekarz medycyny, dietetyk i żywieniowiec. Kierownik Zakładu Dietetyki Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Autor podręczników do dietetyki oraz szeregu artykułów w tej dziedzinie. Zajmuje się leczeniem żywieniowym oraz badaniami w zakresie znaczenia diety w utrzymaniu prawidłowego stanu zdrowia i w różnych jednostkach chorobowych.
Badania naukowe potwierdzają zasłużone miejsce soków w zbilansowanej diecie!
Już wiemy, że włączenie do diety ok. 200 ml soku dziennie (ok. 1 szklanki) wpływa na lepszą jakość diety. Co jeszcze odkryli naukowcy w swoich badaniach?
Na wszystkie pytania dotyczące soków w diecie znajdziesz odpowiedź na szkoleniu online dr hab. Dariusza Włodarka, lekarza, dietetyka i żywieniowca, Kierownika Zakładu Dietetyki Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Twarde dane poparte badaniami naukowymi, soczyste fakty i owocne wnioski!
dla dietetyków, lekarzy, profesjonalistów żywienia
Jak oglądać
Wystarczy zwykły komputer z aktualną przeglądarką, tablet lub telefon. Dostęp do Internetu. Dla większego komfortu warto skorzystać ze słuchawek.
Gdzie i kiedy
Szkolenie odbywa się na żywo, ale jest rejestrowane; będzie można je odtwarzaż przez 3 miesiące. Link do transmisji na żywo otrzymasz kilka dni przed szkoleniem.
Certyfikat i materiały
Dodatkowe materiały (pliki, prezentacja, grafiki lub linki) udostępniane są wraz z certyfikatem do pobrania po webinarium.
Jesteśmy dla Ciebie
Nie obawiaj się... W razie problemów jesteśmy do Twojej dyspozycji. Nasza ekipa techniczna prowadzi dyżur w trakcie transmisji. Pomagamy, doradzamy na czacie lub przez telefon.
Dr hab. Dariusz Włodarek
Lekarz medycyny, dietetyk i żywieniowiec. Kierownik Zakładu Dietetyki Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Autor podręczników do dietetyki oraz szeregu artykułów w tej dziedzinie. Zajmuje się leczeniem żywieniowym oraz badaniami w zakresie znaczenia diety w utrzymaniu prawidłowego stanu zdrowia i w różnych jednostkach chorobowych.